Real Techniques Sam's pick

Månedens favoritter – September 2014

Nu er vi ved at være i slutningen af semtemper, dette betyder månedens favoritter! Jeg har i denne måned kun haft få favoritter, men disse produkter har jeg været enorm glad for og har brugt dem næsten hver dag!

 photo 48e6c6f5-ceba-4a4b-a77f-bc38dd982cb2_zps8df692dd.jpg

Loreal Sublime Soft Pure Micellar Water
Den fjerner makeuppen super effektivt og mildt. Jeg har ekstrem senstive øjne, så der skal ikke meget til at irriterer dem, men dette produkt fungerer overraskende godt! Produktet er til tør og senstiv hud, men jeg har ikke oplevet problemer med det på min fedtede hud. Produktet opleves ikke fedtet på huden.

Garnier bb-cream antishine
Har en rigtig fin medium dækning, selvom det er en bb-cream. Denne bb cream fungerer super fint til min enorm fedtede hud, og den holder mig semi-mat 6-7 timer, så den holder næsten en hel arbejdsdag på mig. Produktet kan godt have en tendes til at sætte sig i de tørre steder på huden. Prisen er kun et plus! 60 kroner i matas, men kan ofte findes på tilbud til ca 40 kroner.

Loreal volume million lashes so coture
En rigtig god mascara, hvor man har god kontrol over vipperne. Er du på udkig efter en mascara der er god til både længde og volume, så er dette produkt et kig værd.

Nyx bluch – Angel
En sart pink farve, med lilla undertone. Denne blush giver et naturligt og blødt look, der er perfekt til hverdag. Farven er super fin på en meget lys hud. Jeg er personligt rigtig begejstret for dette mærke, både for produkternes pigmentering og prisen. 

Real techniques multi task brush 
Jeg elsker alt ved denne børste! kvaliteten, designet og selvfølgelig dens funktion. Den fungerer forrygende til blush og bronzer. Ja, jeg kan ikke få arme ned over denne børste.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Real Techniques Sam's pick